Huseby och Nationalen 2023

I höstas gjorde jag min utställningsdebut, först på Huseby med Sveriges Fjäderfäklubb och sedan Nationalen (SM) i Moheda med Svenska Rasfjäderfäföreningen.

På Huseby blev det 2 mesar med 96 poäng och de resterande mellan 93-95 poäng, det var jag mycket nöjd med. Mina två pärlgrå antwerpen som jag hade med mig fick 93 poäng.

Nationalen som kändes stort att få ställa ut på gick överförväntan, jag fick en höna på 96 p samt tre hönor på 95 p, det kändes som en bra debut. Nationalen bjöd på poddande med Hönspodden, fest med andra uppfödare som jag lärde känna under helgen, samtal med andra mes-uppfödare och goda tips inför framtiden och bara en väldig massa hönsprat med likasinnade.

Nu när nya året har börjat är jag otroligt taggad inför den här kommande avelssäsongen! Hoppas hinna med fler utställningar ingår i år och ha lite mer koll på vilka djur som är bra.